• Sinds 1903
  • Ruim 175 machines op voorraad

Ontdek ons verhuur aanbod

Ga jij van start met een verbouwing? Dan kom je er soms achter dat je tijdelijk iets nodig hebt. Wij horen graag welke klus jij te klaren hebt, zodat wij passend advies kunnen geven over het benodigde product. Samen zorgen we voor een goede match!

Alles over verhuur Verhuurfolder

Wil jij een jonge verhuurmachine huren?

Ga jij van start met een verbouwing? Dan kom je er soms achter dat je tijdelijk iets nodig hebt. Dit kan een aanhanger zijn voor het vervoeren van goederen, stijgers voor het schilderen van de buitenkant van je huis of een shovel voor het uitgraven van je tuin. Wij horen graag welke klus jij te klaren hebt, zodat wij passend advies kunnen geven over het benodigde product. Samen zorgen we voor een goede match.

Ons uitgebreide assortiment

Het assortiment bestaat uit jonge verhuurmachines. Zo kun jij bij ons terecht voor het huren van

Industriële machines
Heftrucks
Hoogwerkers
Graafmachines
Shovels
Steigers
Verreikers

Landbouwmachines
Giertanks
Grondfrees
Houtkloofmachine
Houtversnipperaar
Tractor

Handgereedschap
Bouwgereedschap
Tuingereedschap
Trilplaten

Transportmiddelen
Aanhangers

Maar hoe werkt dat precies als jij een hoogwerker of aanhanger wil huren (in Wijhe)? Als eerst kan jij kiezen of jij de machine een halve dag, hele dag, week of maand wil huren. Graag vertellen we je het vervolgproces in detail op onze ‘alles over verhuur’ pagina. Waar je in ieder geval zeker van kunt zijn is een jonge verhuurvloot, snelle service, persoonlijke hulp en geen onverwachte kosten.

Van Gurp Wijhe: hét adres voor persoonlijk & passend hulp

Zou je graag iets willen huren maar zie je het niet op onze verhuurpagina staan? Schroom niet en neem contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen! Vaak is het namelijk ook mogelijk dat je een machine die op onze verkooppagina staat kan huren.  Van Gurp Wijhe denkt met je mee!