• Sinds 1903
  • Ruim 175 machines op voorraad

Hoogwerker huren

Bij Van Gurp Wijhe kun jij terecht voor een ruim aanbod hoogwerkers. Zo kun jij een kleine hoogwerker huren voor het vervangen van een lamp of een zelfrijdende hoogwerker huren om te schilderen of voor op de bouw. Schaarliften of rupshoogwerkers kun je achter je bus koppelen op een aanhangers of laten bezorgen op locatie.

3 Resultaten
Filter
Sorteer op
Voertuigen 1 -3 van 3

Hoogwerkers voor werken klussen op hoogte

Schaarhoogwerkers zijn ideaal voor werkzaamheden op hoogte. Het vervangen van lampen, verven en schilderen van plafonds of het aanleggen van waterleidingen. Rupshoogwerkers en knikarmhoogwerkers zijn perfect voor installateurs of op de bouw. Hoogwerker huren als particulier is bij ons ook probleem.

Wat is de hoogte van onze hoogwerkers?

Onze hoogwerkers variëren van 5.6m werkhoogte tot 15.9m werkhoogte. Zie ook ons compleet aanbod van hoogwerkers:

Schaarlift
Schaarhoogwerker 5.6m
Schaarhoogwerker 7.8m (smal)
Schaarhoogwerker 8.1m
Schaarhoogwerker 10.0m (smal)
Schaarhoogwerker 10.0m
Schaarhoogwerker 13.8m
Rupshoogwerker
Rupshoogwerker 9.0m
Knikarmhoogwerker
Knikarmhoogwerker 15.9m
Spinhoogwerker
Spinhoogwerker 15.0m

Hoogwerkers voor buiten

Heb jij een klus op hoogte buiten? Kies dan voor de Rupshoogwerker, Knikarmhoogwerker  of spinhoogwerker. Deze hoogwerkers huren zijn ideaal voor het snoeien van bomen of het ophangen van verlichting.

Hoogwerkers voor binnen

Moet jij een woning schilderen of systeemplafond vervangen? Kies dan voor een hoogwerker voor binnen. Kleine schaarliften huren of Grote schaarliften huren zijn hiervoor de uitstekende keus! Let wel op dat je een vlakke en egale ondervloer hebt. Schaarliften werken het beste op vlakke vloeren, anders vallen ze in storing. Betonvloeren zijn perfect, maar klinkers kunnen ook zolang het straatwerk vlak is.

Hoogwerker huren in de regio Wijhe

Direct een hoogwerker huren? Zowel kleine als grote hoogwerkers zijn te vinden in Wijhe. Daarnaast verhuren wij onze hoogwerkers aan particulieren en bedrijven buiten ons dorp. Deze hoogwerkers op aanhanger zijn vaak te vinden in Boerhaar, Olst, Den Nul, Middel, Broekland, Raalte, Heino, Lemelerveld, Elsof, Dalfsen en Zwolle. Daarnaast zijn huren onze klanten graafmachines in Ommen, Lemele, Hellendoorn, Nijverdal, Holten, Markelo, Bathem, Deventer, Diepenveen. Ook weten de klanten uit Wilp, Twello, Vaassen, Emst, Epe, Heerde, Wapenveld, Wezep en Hattem aan de andere kant van de Ijssel ons te vinden.

schaarlift of schaarhoogwerker?

Is het een schaarlift of schaarhoogwerker? Beide termen kunnen worden gebruikt! Zelfs schaar steiger of elektrische steiger wordt wel eens gezegd. Wil jij een schaarlift huren? Neem dan direct contact met ons op.

Welke type hoogwerkers zijn er?

Bij ons kunt u terecht voor het huren van hoogwerkers in verschillende maten en specificaties. Of u nu werkt aan een bouwproject, in de logistieke sector of in een ander vakgebied, wij hebben de juiste hoogwerker voor uw behoeften.

Onze hoogwerkers zijn beschikbaar in verschillende types en modellen, waaronder telescopische en knikarmhoogwerkers. Deze machines bieden een veilige en efficiënte manier om op hoogte te werken. Onze hoogwerkers zijn ook geschikt voor gebruik op ruw terrein, zodat u uw werk op elke locatie kunt uitvoeren.

Onze tarieven zijn flexibel en we bieden de mogelijkheid om hoogwerkers te huren voor korte of lange termijn. Dit betekent dat u de hoogwerker kunt gebruiken zolang u deze nodig heeft en uw huurperiode kunt verlengen indien nodig.

Bij het kiezen van een hoogwerker is het belangrijk om te weten welk type hoogwerker u nodig heeft en wat de maximale hoogte is die u nodig heeft. Onze hoogwerkers zijn beschikbaar in verschillende hoogtes,  van enkele meters tot meer dan 15meter.

Onze hoogwerkers worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd om de hoogste kwaliteit en veiligheid te garanderen. Onze deskundige medewerkers staan ook klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste hoogwerker en om u te voorzien van instructies en training over het gebruik van de machine.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare hoogwerker te huur, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste hoogwerker voor uw project.

Verschillende soorten hoogwerkers

We trappen af met de schaarlifthoogwerker. Dit is een hoogwerker die ideaal is bij ruimtes met een vlakke ondervloer. Denk bijvoorbeeld aan de betonnen vloer in je industrieloods. Het voordeel van een schaarlift kopen, is dat de machine compact is. Je kan dus snel en eenvoudig draaien en manoeuvreren door de ruimte. De schaarlifthoogwerker is voorzien van een grote werkkooi, je bent dus verzekerd van voldoende ruimte voor je gereedschap.

Naast de schaarlifthoogwerker kun je bij Van Gurp ook een kniktelescoophoogwerker huren. In tegenstelling tot de schaarlift is de kniktelescoop ideaal bij ruimtes met een ruwe ondervloer. Denk bijvoorbeeld aan je eigen werk op de bouw, vaak ligt er buiten veel puin waardoor het terrein zeker geen vlakke ondergrond biedt.

Een variant die lijkt op de kniktelescoophoogwerker is de knikarmhoogwerker. Het verschil tussen deze twee zit hem in het formaat. Als je een knikarmhoogwerker huurt, heb je een compactere machine. Dit biedt voordeel als je de knikarm regelmatig moet vervoeren van A naar B.

Tot slot kun je bij Van Gurp een aanhangerhoogwerker huren. De naam verklapt het eigenlijk al, dit is een hoogwerker die achter de auto kan. Het gemak hiervan is dat je de aanhangerhoogwerker gemakkelijk kunt vervoeren. Je bespaart hiermee behoorlijk wat tijd, omdat je de aanhanger niet keer op keer hoeft op en af te laden.

Een kleine toevoeging aan de verschillende soorten hoogwerkers is dat er ook een verschil zit in de aandrijving van de hoogwerker. Een zelfrijdende hoogwerker wordt aangedreven door vier wielen. Vaak wordt hiervoor gekozen als je je snel wilt transporteren van A naar B.  De rupshoogwerker bevat rubberen of stalen tracks. Hiervoor wordt gekozen als je stabiliteit wilt.

Van Gurp Wijhe denkt mee!

Kortom, er zijn verschillende mogelijkheden om uit te kiezen wanneer jij een hoogwerker wilt huren. Weet je niet goed welke hoogwerker geschikt is in jouw situatie? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Waar je je in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken is de kwaliteit. Wij werken enkel met dé beste merken. Zo hebben wij JLG, Sinoboom, Magnie, Manitou, JCB, Spider, Niftylift en Genie hoogwerkers.