• Sinds 1903
  • Ruim 175 machines op voorraad

Ontdek ons verkoop aanbod

Van Gurp is expert op het gebied van grondverzetmachines. Van jong, gebruikte minishovels tot nieuwe graafmachines: wij hebben het voor jou.

Alles over verkoop Over ons

Wil jij een jong, gebruikte (land)bouwmachine kopen?

Van Gurp is expert in grondverzetmachines. Van jonge, gebruikte minishovels tot nieuwe graafmachines, wij hebben het voor je. Onze focus ligt met name op kleine grondverzetmachines. Zo helpen wij graag een hovenier, stratenmaker, aannemersbedrijf of iets anders in de water- en wegenbouw.

Uitgebreid assortiment

Enkele bekende merken waar wij mee werken zijn: Caterpillar, Kybota, Schäffer, Eurotrac, Wacker Neuson, Manitou, Yanmar, Case. Allemaal topmerken voor de aanschaf van een bouwvoertuig. Naast bouwvoertuigen kun je bij ons ook aanbouwdelen kopen. Ons aanbod omvat zowel nieuwe als gebruikte grondbakken, puinbakken, palletscheppen, veegmachines en balenklemmen.

Naast de verkoop van bouwmachines liggen onze roots in de verkoop van landbouwmachines. Sinds 1903 leveren wij met passie machines aan de veehouder, akkerbouwer en anderen in de agrarische sector. Natuurlijk is elke situatie anders, wij luisteren graag naar jouw wensen zodat we kunnen bepalen welk landbouwvoertuig geschikt is. Ben je op zoek naar een blazer achter je minitractor? Dan is een maaier iets voor je. Ben je een loonwerker en wil je je gewas efficiënt opslaan? Ga dan voor een balenpers. Je kunt bij ons ook een nieuwe of jong gebruikte schudder, hark, feeder en tractor kopen.

In de loop der jaren hebben wij veel kennis opgedaan over (land)bouwmachines. Deze kennis delen wij graag met je. Dus bent je op zoek naar een nieuwe machine? Bekijk ons online aanbod en wij helpen je graag persoonlijk verder.

Toch liever een jonge, gebruikte (land)bouwmachine huren?

Ook dat is mogelijk bij Van Gurp Wijhe! We vertellen je hier graag meer over op onze verhuurpagina. Wil je iets huren wat je niet op deze pagina kunt vinden? Neem dan gerust contact met ons op, want wij denken graag met je mee.