• Sinds 1903
  • Ruim 175 machines op voorraad

Alles over Verhuur

Verhuurproces

Ga jij van start met een verbouwing? Dan kom je er soms achter dat je tijdelijk iets nodig hebt. Dit kan een aanhanger zijn voor het vervoeren van goederen, stijgers voor het schilderen van de buitenkant van je huis of een shovel voor het uitgraven van je tuin. Wij horen graag welke klus jij te klaren hebt, zodat wij passend advies kunnen geven over het benodigde product. Samen zorgen we voor een goede match.

Wanneer we bepaald hebben wat je nodig hebt, gaan we een datum prikken voor verhuur. Wat gebeurt er op de afgesproken datum? Er zijn twee mogelijkheden: je kiest ervoor om het gehuurde product zelf af te halen óf we laten het bezorgen bij jou aan huis of op de zaak. Het afhalen van jouw verhuurmachine kan ma t/m vr tussen 08.00 en 17.00 uur, op zaterdag kan dit tot 16.30 uur. Aan het bezorgen van jouw verhuurmachine zitten extra tarieven verbonden. Deze tarieven zijn onder het kopje verhuurkosten zichtbaar.

Hetzelfde geldt voor het terugbrengen van jouw gehuurde product. Je hebt de mogelijkheid om het zelf terug te brengen, maar natuurlijk halen we het ook met plezier voor je op! Hierbij verwachten wij dat de machine in dezelfde staat is als aflevering.

Assortiment

Ons verhuurassortiment bestaat uit:

Aanhangers
Hoogwerkers
Grondverzet
Handgereedschap
Landbouwmachines

Zou jij graag tijdelijk gebruik willen maken van één van onze machines? Neem contact met ons op zodat je zo spoedig mogelijk je klus kunt klaren!

Contact    Assortiment

Transport

Wil jij een hoogwerker, graafmachine of shovel huren? Er zijn twee opties om deze machine thuis te krijgen:

1. Machine laten bezorgen*

Tot 10km vanaf Boerhaar 9:
Bezorgen <3500kg: €30,- exclusief btw
Bezorgen >3500kg: €40,- exclusief btw

Tot 20km vanaf Boerhaar 9:
Bezorgen <3500kg: €35,- exclusief btw
Bezorgen >3500kg: €55,- exclusief btw

Tot 30km vanaf Boerhaar 9:
Bezorgen <3500kg: €55,- exclusief btw
Bezorgen >3500kg: €75,- exclusief btw

vanaf 30km vanaf Boerhaar 9:
Bezorgen <3500kg: €75,- exclusief btw
Bezorgen >3500kg: €95,- exclusief btw

*getoonde prijs is per rit.

2. Aanhangwagen / afhalen
Het is natuurlijk ook mogelijk om de machine zelf op te halen met eigen transport. Heeft u geen geschikte aanhanger hiervoor? Dan is het ook mogelijk om deze te huren voor €25,- exclusief btw per dag of €65,- exclusief btw per week. Hier is een BE-rijbewijs voor nodig.

Verhuurkosten

Je vraagt je vast af hoe duur het is om iets te huren bij Van Gurp. Het kostenplaatje is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Machinekosten
De machinekosten kunnen erg variëren: een boormachine is wat anders dan een shovel. De tarieven zijn inzichtelijk gemaakt op iedere productpagina. Hierin is een verdeling gegeven tussen het huren van een halve dag, hele dag, week of maand. Alle prijzen m.b.t. machines met urenteller zijn gebaseerd op 8 draaiuren per dag en 40 draaiuren per week. Extra draaiuren worden belast!

Aflevering & ophalen
Wij leveren en halen met plezier je gehuurde product op. De kosten die hieraan verbonden zijn, is weergegeven in het kopje ’transort’

Brandstofkosten
Sommige producten die wij verhuren draaien op brandstof. Wanneer jij een brandstofmachine huurt, verwachten wij dat deze gevuld retournering. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor jou doen maar dit betekent wel dat deze kosten bij de rekening worden opgeteld.

Schoonmaakkosten
Alle verhuurmachines moeten schoon retour gebracht worden! Afhankelijk van de staat waarin het gehuurde product wordt teruggebracht, worden er eventueel schoonmaakkosten in rekening gebracht. Hoeveel dit exact is, hangt af van de tijd dat we bezig zijn met het schoonmaken.

Kwartier = €18,75 exclusief btw
Half uur = €37,50 exclusief btw
Uur = €75,- exclusief btw

Schade
Eventuele gemaakte schade aan het gehuurde artikel wordt in rekening gebracht.

Verzekeringen en keuringen

Bij van Gurp worden alle machines van de verhuur jaarlijks gekeurd. Zo weet u zeker dat u met veilig materieel werkt! Daarnaast maakt Van Gurp geen gebruik van ingewikkelde toeslagpercentages voor schade en risico. Wel bent u als huurder aansprakelijk voor schade en diefstal! Huurder is verplicht het gehuurde buiten de tijden van gebruik op een droge, voor vandalen afgesloten plaats te bewaren. De sleutels dienen alsdan uit het contact te worden verwijderd. Overtreding van dit artikel resulteert in een direct opeisbare boete van €2500,- per dag dat de overtreding voortduurt. dit is allemaal te lezen in onze verhuurvoorwaarden:

Verhuurvoorwaarden