• Sinds 1903
  • Ruim 175 machines op voorraad

Graafmachine huren?

Heb jij een klus met graafwerkzaamheden? Van Gurp heeft een breed assortiment aan graafmachines te huur. Zo kun jij een graafmachine huren variërend van een kleine graafmachine tot en met een Mobiele graafmachine.

Welke graafmachine kan ik huren?

Welke graafmachines kan ik huren? De graafmachines variëren van 1 ton tot 6 ton. Bekijk ons complete aanbod van graafmachines:
1 tons graafmachine
1.7 tons graafmachine
3.8 tons graafmachine
6 tons graafmachine

Minigraver huren met aanhanger

Onze graafmachines zijn eenvoudig te vervoeren. Huur jij een 1 tons graafmachine of 1.7 tons graafmachine, dan staat deze klaar op een machinetransporter. Dit bespaart tijd met laden en lossen zodat u direct aan het werk kan! Grotere graafmachines dienen te worden bezorgd.

Voordelen van onze graafmachines?

Nog even de voordelen van onze graafmachines op rij:
• Graafmachine met aanhanger bij de kleinere modellen
• Goedkope graafmachine huren
• Kleine graafmachines geschikt voor in tuinen
• Geschikt voor particulier en zakelijk

Flexibel een graafmachine huren?

Bij Van Gurp Verhuur kun je flexibel een graafmachine huren. Veranderd er iets in jouw planning? Van Gurp Verhuur denkt met jouw mee. Dit betekend dat jij je huurperiode snel kunt wijzigen als er iets veranderd in jouw planning. Neem gerust contact met ons op.

Graafmachine huren in de regio Wijhe

Graafmachine huren? Zowel kleine als grote graafmachine zijn te vinden in Wijhe. Daarnaast verhuren wij onze graafmachines aan particulieren en bedrijven buiten ons dorp. Deze graafmachines op aanhanger zijn vaak te vinden in BoerhaarOlstDen NulMiddelBroeklandRaalteHeinoLemelerveldElsofDalfsen en Zwolle. Daarnaast zijn huren onze klanten graafmachines in OmmenLemeleHellendoornNijverdalHoltenMarkeloBathemDeventerDiepenveen. Ook weten de klanten uit Wilp, TwelloVaassenEmstEpeHeerdeWapenveldWezep en Hattem aan de andere kant van de Ijssel ons te vinden.

Wat kost een graafmachine huren?

Onze tarieven zijn flexibel en we bieden de mogelijkheid om graafmachines te huren voor zowel korte als lange termijn. Huren kan al vanaf €75,- exclusief btw. U kunt erop vertrouwen dat onze graafmachines in uitstekende staat verkeren, omdat ze regelmatig worden onderhouden en gecontroleerd om de hoogste kwaliteit en veiligheid te garanderen.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare graafmachine te huur, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste graafmachine voor uw project.