• Since 1903
  • Over 175 machines in stock

Get in touch with us

Starting out as a local blacksmith in Wijhe, Van Gurp has grown to become the trusted address for various machines in the industrial, agricultural and horticultural sectors. For years, we have distinguished ourselves by delivering quality and customer-specific solutions.

Address details

G.J. van Gurp B.V.
Boerhaar 9
8131ST Wijhe
Nederland

K.V.K. number.: 38021820
VAT number: NL802082877B01

Route Description

Veelgestelde vragen

Sales and financing
Welke taal wordt er gesproken?

Bij Van Gurp spreken we Duits, Engels en Nederlands. Contact met ons opnemen in een andere taal is ook geen enkel probleem, echter kunnen wij je niet mondeling te woord staan. Wij nemen dan contact met je op per mail, WhatsApp of een andere wijze.

Hoe vind ik een voertuig?

Een voertuig kan eenvoudig gevonden worden op onze aanbod pagina. Wij proberen altijd onze website up-to-date te houden. Heb je een voertuig op het oog die wij niet aanbieden? Neem dan graag contact met ons op, wellicht kunnen wij je verder helpen.

Kan ik de machine in het echt zien?

Het is zes dagen per week mogelijk om de machines te bezichtigen. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend tussen 8:00 en 17:00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend tussen 8:00 en 13:00 uur. Het is belangrijk om een bezoekafspraak te maken van te voren, onze verkopers zijn helaas niet altijd aanwezig.

Hoe weet ik of ik waar voor mijn geld krijg?

Met ons enthousiaste team van monteurs levert Van Gurp kwaliteit aan haar klanten. Uitvoerige olie en motorinspecties voor het afleveren van een machine is bij ons geen uitzondering. Wij zijn transparant en vele positieve klanten gingen je voor. Dit blijkt uit een beoordeling van 4.7 van de 5.0 sterren op Google reviews.

Hoe financier ik?

Van Gurp werkt veel samen met De Lage Landen als financieringspartij. Na een kredietcheck kunnen wij een offerte sturen voor de huurkoop van een machine. Het gehele proces hiervan is te lezen op de pagina ‘alles over lease’.

Wat zijn de bankgegevens?

IBAN nummer: NL97RABO0373008899
Tenaamstelling: G.J. van Gurp B.V.

BIC: RABONL2U (of RABONL2UXXX)
Bank naam: Rabobank
Bank Adress: Croeselaan 18, 3521 CB, Utrecht, Nederland

Rental
Waar en wanneer kan ik huren?
Wat kan ik huren?

Van grondverzetmachines, aanhangers tot kettingzagen: Van Gurp heeft een breed scala aan verhuur machines. Alle artikelen zijn terug te vinden op de verhuur pagina. Wij denken graag met u mee, daarom is het ook mogelijk om machines te huren die zichtbaar zijn op de verkooppagina. Hiervoor dient vooraf contact te worden opgenomen.

Wat zijn de transportkosten?

Bij Van Gurp betaald je geen borgkosten.

Wat zijn de bankgegevens?

IBAN nummer: NL85RABO0129461709
Tenaamstelling: Van Gurp Verhuur B.V.

Service and transport
Hoeveel garantie krijg ik op mijn machine?

Gebruikte machines hebben standaard geen garantie. Wel worden alle machines uitvoerig gecontroleerd die ons bedrijf verlaten.

Hoe krijg ik mijn machine thuis?

Van Gurp is erg ervaren in het transporteren van machines. Wij hebben een eigen transportservice om de gekochte machines te vervoeren per aanhanger of vrachtwagen. Bij transport verder weg helpen wij je ook graag verder. Dit kan per wegvervoer (bijvoorbeeld per trailer of dieplader) of per boot (container of RoRo). Zodra wij je postcode hebben, kunnen wij snel een passende prijsopgave aanbieden. Natuurlijk is het ook mogelijk om de machines zelf op te halen. Wij helpen hierbij graag met het vastzetten en laden van de machines.

Wat zijn de transportkosten?

De transportkosten zijn afhankelijk van de bestemming. Wij bieden graag snel een passende offerte.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn machine thuis heb?

Alle machines die wij online hebben staan zijn direct leverbaar. Dit garandeert een zeer snelle levering! De exacte levertijd is natuurlijk afhankelijk per situatie, neem hiervoor contact met ons op.

Is er een laadbrug aanwezig?

Er is een laadbrug aanwezig. Hierdoor is de machinetransport met gesloten trailers en containers mogelijk.

Construction Market
Wat is het assortiment?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis fringilla vitae sem vel posuere. Vivamus est elit, pellentesque in eleifend a, lobortis in nibh. Donec volutpat, magna a vestibulum mollis, tellus leo molestie metus, at auctor enim orci non purus. Sed interdum eu lacus eu iaculis. Etiam enim risus, tincidunt sit amet lobortis ac, luctus nec turpis.

Wanneer is de winkel geopend?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis fringilla vitae sem vel posuere. Vivamus est elit, pellentesque in eleifend a, lobortis in nibh. Donec volutpat, magna a vestibulum mollis, tellus leo molestie metus, at auctor enim orci non purus. Sed interdum eu lacus eu iaculis. Etiam enim risus, tincidunt sit amet lobortis ac, luctus nec turpis.

Welke gazonmaaier past het best bij mij?
Welke verf kan er gemaakt worden?
Wat zijn de bankgegevens?

IBAN nummer: NL38INGB0001071283
Tenaamstelling: G J VAN GURP BV INZ KLUSWIJS