• Sinds 1903
  • Ruim 175 machines op voorraad

Veelzijdige verreikers

Wil jij graag hoogtes of moeilijke plekken bereiken maar weet je niet hoe? Een verreiker is de oplossing. Deze veelzijdige machine kan op plekken komen waar de heftruck of de shovel het laten afweten.

1 Resultaten
Filter
Sorteer op
Voertuigen 1 -1 van 1

Wil jij een verreiker kopen? | Van Gurp Wijhe

Wil jij graag hoogtes of moeilijke plekken bereiken maar weet je niet hoe? Een verreiker is de oplossing. Deze veelzijdige machine kan op plekken komen waar de heftruck of de shovel het laten afweten. Hoe kan dit? Een verreiker heeft een telescooparm die kan uitschuiven. Natuurlijk is iedere situatie uniek, daarom kan deze telescooparm worden uitgebreid met verschillende opzetstukken. Ben jij benieuwd welke verreiker en opzetstuk bij jou past? Van Gurp Wijhe denkt met je mee!

Multifuncitonele verreikers

Zoals kort benoemd is de verreiker erg veelzijdig. Zo kan de machine worden ingezet voor agrarische, industriële en bouwkundige doeleinden. Een verreiker is namelijk, dankzij de grote banden die veel grip geven, begaanbaar op elk terrein.

Wel heb jij de keuze uit een starre of roterende verreiker. Een starre verreiker kan niet roteren; de cabine en telescooparm zitten er namelijk vast op. Dit is ideaal wanneer je vaak zware lasten moet dragen. Een roterende verreiker kan (zoals de naam al verklapt) 360 graden ronddraaien. Dit is ideaal wanneer je vaak moeilijke plaatsen wilt bereiken.

Of je nu kiest voor een starre of roterende verreiker, de machine is van zichzelf al erg wendbaar. Dit komt door de verschillende besturingstypes die je kan inzetten. Ten eerste hebben we de voorwielbesturing, hierbij draaien enkel de voorste wielen. Dit is het veiligst wanneer je met je verreiker de weg opgaat. Ten tweede hebben we de vierwielbesturing, hierbij draaien de voor- en achterwielen elk een andere kant. Dit is geschikt wanneer je een kleine draairadius wilt hebben. Ten derde hebben we de krabbesturing, hierbij draaien de voor- en achterwielen naar dezelfde kant. Zo kan de verreiker zijwaarts rijden en wordt het maken van bochten overbodig.

Van Gurp Wijhe denk mee!

Wil jij graag een verreiker kopen? Of ben jij benieuwd geworden naar de verschillende opzetstukken voor op je verreiker? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Ook mag je natuurlijk alle verreikers en opzetstukken komen bezichtigen in onze showroom. Wel adviseren wij je even om een afspraak te maken, zodat wij alle tijd hebben om je passend en persoonlijk advies te kunnen geven.

Waar je je in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken is het transport van je verreiker naar jouw locatie. Wij regelen met enthousiasme het vervoer, zowel binnen als buiten Europa. Van Gurp Wijhe staat voor je klaar en denkt mee!