• Sinds 1903
  • Ruim 175 machines op voorraad

Flexibiliteit met palletvorken

Palletvorken zijn ideaal voor het verplaatsen van materialen van A naar B. Dit bied je gedurende de werkdag een enorme verlichting van je werklast. Waar je palletvorken allemaal voor kan doen? Het is een aanbouwdeel voor een shovel, schranklader, verreiker, voorrlader van een trekker en graafmachine.

Wil je palletvorken kopen? | Van Gurp

Ben je opzoek naar nieuwe of jong, gebruikte palletvorken? Van Gurp Wijhe heeft het voor je! Palletvorken zijn ideaal voor het verplaatsen van materialen van A naar B. Dit bied je gedurende de werkdag een enorme verlichting van je werklast. Waar je palletvorken allemaal voor kan doen? Het is een aanbouwdeel voor een shovel, schranklader, verreiker, voorrlader van een trekker en graafmachine.

Het assortiment bestaat uit verschillende types palletvorken variërend in de lengte van de lepels en breedte van het bord. Welke palletvorken jij het beste kan kopen? Van Gurp Wijhe denkt met je mee!

Verschillende soorten palletvorken

Zoals al even kort benoemd kan een palletvork verschillen in lengte van de lepels en breedte van het bord. Welke afmetingen je nodig hebt, hangt maar net af van jouw situatie. Hiervoor kan je het beste contact met ons opnemen, zodat we je persoonlijk en passend advies kunnen geven.

Naast de afmetingen moet je ook rekening houden met de aansluiting. Laten we beginnen met de aansluiting van de palletlepels. Hierbij spreken we over een FEM-aansluiting, dit kan een FEM II, FEM III of FEM IV zijn. Om even een voorbeeld te noemen; wanneer je een FEM II palletbord hebt, koop je FEM II lepels.

Daarnaast heeft het palletbord ook weer haar eigen aansluiting. Van Gurp Wijhe kan voor jouw palletborden leveren met een aansluiting van de volgende merken: Avant, Bobcat, Caterpillar, Case, Euro, Eurotrac, Gehl, Giant, JCB, Knikmops, Multione, Manitou, Merlo, Mustang, New holland, Norcar, O&K, Paus, Pitbull, Schäffer, Schaeff, Sherpa, Thaler, Terex, Venieri, Volvo, Wacker Neuson, Weidemann, Werklust, Yanmar, Zettelmeijer.

Van Gurp Wijhe denkt met je mee!

Wil jij graag palletvorken kopen óf huren? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij binnen de openingstijden bereikbaar op +31 (0)570-521286 of stuur een mailtje naar info@van-gurp.nl. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons. Wil je toch graag eerst even alle palletvorken komen bezichtigen? Wij ontvangen je graag! Wel adviseren wij je even een afspraak te maken, zodat wij alle tijd hebben om je te kunnen geven.

Ook bij het transport van je palletvorken naar jouw locatie hoef je niet lang stil te staan. Wij regelen met enthousiasme het vervoer, zowel binnen als buiten Europa. Van Gurp Wijhe staat voor je klaar en denkt mee!