• Sinds 1903
  • Ruim 175 machines op voorraad

Mobiele lichtmast kopen?

Heb jij extra licht nodig op je bouwplaats, parkeerplaats, evenement of industriegebied? Een mobiele lichtmast is de oplossing! Deze mobiele machine geeft je voldoende licht zodat jij in de vroege ochtenduren of late avonduren gewoon door kan gaan met je werk óf zodat jouw gasten genoeg licht hebben bij het arriveren op jouw locatie.

Geen resultaten gevonden

Wil je een mobiele lichtmast kopen of huren?

Heb jij extra licht nodig op je bouwplaats, parkeerplaats, evenement of industriegebied? Een mobiele lichtmast is de oplossing! Deze mobiele machine geeft je voldoende licht zodat jij in de vroege ochtenduren of late avonduren gewoon door kan gaan met je werk óf zodat jouw gasten genoeg licht hebben bij het arriveren op jouw locatie. Van Gurp Wijhe denkt met jou mee!

De verschillende soorten lichtmasten

Elke situatie is anders en er zijn verschillende soorten mobiele lichtmasten. Een belangrijk voordeel van mobiele lichtmasten is dat je deze gemakkelijk van A naar B transporteert. Maar hoe doe je dat precies? Dat kan op twee manieren: met een aanhangerkoppeling of palletvorkinsteek. Een lichtmast met aanhangerkoppeling kan gemakkelijk achter de auto. De lichtmast met palletvorkinsteek kan eenvoudig verplaatst worden met een heftruck. Natuurlijk wil je bij aankomst op locatie gelijk aan het werk. Let er dan wel op dat je de mobiele lichtmast goed afstempelt. Je wilt natuurlijk niets liever dan veilig te werk gaan en daarom moeten de vier poten stevig staan.

Daarnaast zijn er nog meer verschillen in de mobiele lichtmast. Ten eerste kan de machine mechanisch of hydraulisch uitgeschoven worden. Ten tweede kan de lamp het stroom extern weghalen via een aggregraat óf de lamp kan draaien op een diesel/benzine motor.

Een extra optie op je mobiele lichtmast is een schermerschakelaar. Als het donker wordt, gaat je lamp automatisch aan. Lekker makkelijk toch? Vroeger waren dit vaak hallogeen lampen, gelukkig zijn deze tegenwoordig allemaal vervangen door Ledlampen.

Van Gurp Wijhe denkt mee!

Kortom, er zijn verschillende mogelijkheden om uit te kiezen wanneer jij een mobiele lichtmast wilt kopen. Weet je niet goed welke lichtmast geschikt is in jouw situatie? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Waar je je in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken is de kwaliteit. Wij werken enkel met dé beste merken. Daarom licht onze focus wat betreft de mobiele lichtmast op het merk Generac. Dit is een Italiaans bedrijf welke al ruim 60 jaar ervaring heeft in technologieën op het gebied van licht.