• Sinds 1903
  • Ruim 175 machines op voorraad

Topkwaliteit hoogwerkers

Bij Van Gurp Wijhe kun jij terecht voor een ruim aanbod hoogwerkers. Zo kun jij een hoogwerker kopen variërend van het binnen klussen in hoge ruimtes tot het buiten klussen op de bouw.

Hoogwerker kopen? | Van Gurp

Bij Van Gurp Wijhe kun jij terecht voor een ruim aanbod hoogwerkers. Zo kun jij een hoogwerker kopen variërend van het binnen klussen in hoge ruimtes tot het buiten klussen op de bouw. Benieuwd naar de verschillende soorten hoogwerkers? Wij leggen het graag voor je uit!

Verschillende soorten hoogwerkers

We trappen af met de schaarlifthoogwerker. Dit is een hoogwerker die ideaal is bij ruimtes met een vlakke ondervloer. Denk bijvoorbeeld aan de betonnen vloer in je industrieloods. Het voordeel van een schaarlift kopen, is dat de machine compact is. Je kan dus snel en eenvoudig draaien en manoeuvreren door de ruimte. De schaarlifthoogwerker is voorzien van een grote werkkooi, je bent dus verzekerd van voldoende ruimte voor je gereedschap.

Naast de schaarlifthoogwerker kun je bij Van Gurp ook een kniktelescoophoogwerker kopen. In tegenstelling tot de schaarlift is de kniktelescoop ideaal bij ruimtes met een ruwe ondervloer. Denk bijvoorbeeld aan je eigen werk op de bouw, vaak ligt er buiten veel puin waardoor het terrein zeker geen vlakke ondergrond biedt.

Een variant die lijkt op de kniktelescoophoogwerker is de knikarmhoogwerker. Het verschil tussen deze twee zit hem in het formaat. Als je een knikarmhoogwerker koopt, heb je een compactere machine. Dit biedt voordeel als je de knikarm regelmatig moet vervoeren van A naar B.

Tot slot kun je bij Van Gurp een aanhangerhoogwerker kopen. De naam verklapt het eigenlijk al, dit is een hoogwerker die achter de auto kan. Het gemak hiervan is dat je de aanhangerhoogwerker gemakkelijk kunt vervoeren. Je bespaart hiermee behoorlijk wat tijd, omdat je de aanhanger niet keer op keer hoeft op en af te laden. Liever een aanhangerhoogwerker huren voor particulier gebruik? Neem gerust contact met ons op want Van Gurp denkt graag met je mee.

Een kleine toevoeging aan de verschillende soorten hoogwerkers is dat er ook een verschil zit in de aandrijving van de hoogwerker. Een zelfrijdende hoogwerker wordt aangedreven door vier wielen. Vaak wordt hiervoor gekozen als je je snel wilt transporteren van A naar B.  De rupshoogwerker bevat rubberen of stalen tracks. Hiervoor wordt gekozen als je stabiliteit wilt.

Van Gurp Wijhe denkt mee!

Kortom, er zijn verschillende mogelijkheden om uit te kiezen wanneer jij een hoogwerker wilt kopen. Weet je niet goed welke hoogwerker geschikt is in jouw situatie? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Waar je je in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken is de kwaliteit. Wij werken enkel met dé beste merken. Zo hebben wij JLG, Sinoboom, Magnie, Manitou, JCB, Spider, Niftylift en Genie hoogwerkers.